Scroll

LICHIDARE STOC - 75% REDUCERE LA TOATE COMENZILE

Cosul meu
Contul meu
Cosul tau de cumparaturi

Politica de confidentialitate

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal si a drepturilor dumneavoastră conform prevederilor legislației privind protecția datelor, în contextul utilizării paginii de internet www.OutletCopii.ro.

Datele operatorului

SC OUTLETFEMEI SRL
Adresa: com. Gilău, str. Principală 229, Jud. Cluj, România
Înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J12/1928/2016, CUI RO36072326

 

1.Categorii de date cu caracter personal


Pentru scopurile Prelucrării menționate la punctul 2 de mai jos, prelucrăm datele cu caracter personal ale dumneavoastră furnizate în cadrul site-ului nostru - denumite in continuare „Date cu caracter personal”, după cum urmează:

• Nume, prenume, numărul de telefon mobil/fix, adresa de e-mail, adresa de domiciliu, contul bancar, (denumite în continuare „Date personale”);
• Numărul comenzii plasate, tipul produselor comandate, informații pentru plată, detalii tranzacții (denumite în continuare „Date referitoare la comandă”);
• Informații privind utilizarea contului de utilizator și a Site-ului de către dumneavoastră, cum ar fi data și ora la care ați accesat Site-ul, inclusiv adresa IP public, Device ID public și date similare despre dumneavoastră (denumite în continuare „Date de monitorizare”).
Societatea colectează Datele cu caracter personal în următoarele modalități: direct de la dumneavoastră (furnizate pe site, e-mail, rețele de socializare ori prin alte mijloace de comunicare), din rapoartele traficului înregistrat de serverele care găzduiesc site-ul, din rețele sociale precum și prin intermediul cookie-urilor. 

 

2. Scopurile Prelucrării


Prelucrăm Datele dumneavoastră cu caracter personal în măsura permisă sau impusă de legislația aplicabilă în următoarele scopuri:

1. pentru furnizarea bunurilor și serviciilor oferite de către Societate, cuprinzând acțiunile specifice acestei activități, inclusiv pentru a permite folosirea cât mai optimă a Site-ului și în scopul obținerii de informații statistice pentru îmbunătățirea serviciilor Societății (denumite în continuare „Scopuri legate de furnizarea serviciilor și funcționarea Site-ului”);
2. pentru administrarea sigură a sistemului informatic al Societății și în scopul evitării activităților infracționale (denumite în continuare „Scopuri legate de securitate și prevenirea fraudei”);
3. pentru a permite clienților să creeze un cont pe Site-ul nostru, să plaseze comenzi online și să cumpere produse din magazinul online al Societății.
4. pentru a permite clienților să ofere sugestii și sesizări cu privire la serviciile oferite de Societate (denumite în continuare „Scopuri legate de sugestii și sesizări ale clienților”);
5. pentru a permite furnizorilor să ofere opiniile și comentariile lor în legatură cu activitatea Societății sau să propună idei de colaborare sau să transmită oferte către Societate (denumite în continuare „Scopuri legate de furnizori”);
6. pentru a permite realizarea activităților de marketing (denumite în continuare „Scopuri legate de marketing”);

Aceste activități pot include:
1. Utilizarea Datelor dumneavoastră personale pentru a vă trimite noutăți despre produsele și serviciile noastre, atunci când achiziționați un produs din magazinul online. Vă puteți dezabona de la aceste comunicări de marketing, oricând, rapid și ușor. Trebuie numai să dați clic pe link-ul de ˝Dezabonare˝ inclus în fiecare newsletter.
2. Pe baza informațiilor pe care ni le furnizați, vi se pot afișa oferte personalizate pe Site (inclusiv pe retelele sociale). Acestea pot fi oferte de care puteți beneficia direct pe Site, oferte ale unor terti sau produse despre care credem că v-ar interesa.
3. Când participați la alte activități promoționale (tombole, concursuri), vi se va putea solicita să ne comunicați informații relevante ce vor fi utilizate pentru a administra aceste promoții sau pentru a intra în posesia premiilor acordate.
4. Utilizarea numărului dvs. de telefon de către www.OutletCopii.ro sau un împuternicit al acesteia, pentru a vă contacta în scopul îmbunătățirii serviciilor noastre sau ale subcontractanților / partenerilor noștri (de ex. în cazul unor sondaje cu privire la interacțiunea dvs. cu reprezentanții/împuterniciții Societății).

Vom utiliza Datele cu caracter personal, astfel cum vor fi furnizate de dumneavoastră către Societate, în scopurile menționate în această Politică.

 

3.Temeiul Prelucrării Datelor dumneavoastră cu caracter personal

 

În general, prelucrarea Datelor cu caracter personal este necesar în vederea desfășurării activității specifice scopurilor Prelucrării.

În general, vi se solicită să furnizați Datele dumneavoastră cu caracter personal în mod obligatoriu, cu excepția situațiilor limitate în care vă comunicăm că anumite informații sunt facultative. Dacă nu ne oferiți respectivele date cerute a fi furnizate în mod obligatoriu, procesul poate fi întârziat sau chiar imposibil.

Pentru a putea prelucra Datele dumneavoastră cu caracter personal, Societate se bazează pe diferite temeiuri juridice, după cum urmează:

1.Consimțământ:
Ne putem baza pe acordul dumneavoastră de a vă utiliza informațiile personale în anumite scopuri de marketing direct, consimțământul fiind temeiul juridic pentru colectarea, prelucrarea și utilizarea Datelor dumneavoastră cu caracter personal, astfel cum este permis de legea aplicabilă. Vă puteți retrage consimțământul în orice moment, contactându-ne la adresele de la finalul acestei Politici de Confidențialitate.

2.Executarea unui contract sau realizarea demersurilor în vederea încheierii unui contract:
Prelucrarea este necesară pentru executarea contractului la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersurile necesare încheierii contractului dintre dumneavoastră și Societate. De exemplu, dacă utilizați serviciile noastre pentru a face o comandă online, vă vom utiliza Datele cu caracter personal pentru a ne îndeplini obligația de a finaliza și a administra acea comandă în conformitate cu contractul pe care îl avem cu dumneavoastră. De asemenea, Prelucrarea Datelor dumneavoastră cu caracter personal poate fi necesară pentru a face demersuri înainte de încheierea unui posibil contract, în condițiile în care sunteți un potențial partener și doriți să ne contactați în vederea unei eventuale colaborări comerciale;

3.Interese legitime:
Putem folosi informațiile pentru interesele noastre legitime, cum ar fi oferirea celui mai adecvat conținut al Site-ului, marketing, pentru a ne îmbunătăți și promova produsele și serviciile, precum și conținutul pe Site-ul nostru, și în scopuri administrative și de detectare a fraudei.

4.Obligații legale:
Prelucrarea datelor este necesară pentru îndeplinirea obligațiilor noastre legale, cum ar fi obligații prevăzute de legislația contabilă și fiscală sau solicitări ale autorităților publice.

 

DATE CU CARACTER PERSONAL

Scopurile prelucrării

Categorii de Date cu caracter personal implicate

Temeiul prelucrării

Scopuri legate de furnizarea serviciilor și funcționarea Site-ului  

Date personale
Date de comunicare

Executarea unui contract;
în baza unei obligații legale; sau
în baza interesului legitim.

Scopuri legate de securitate și prevenirea fraudei

Date personale
Date referitoare la comandă
Date de monitorizare

În baza unei obligații legale; sau
în baza interesului legitim.

Scopuri legate de magazin online

Date personale
Date referitoare la comandă
Date de comunicare

Executarea unui contract;
în baza unei obligații legale; sau
în baza interesului legitim.

Scopuri legate de sugestii și sesizări ale clienților

Date personale
Date referitoare la comandă
Date de comunicare

Executarea unui contract,
în baza unei obligații legale.

Scopuri legate de furnizori

Date personale
Date de comunicare

Executarea unui contract, 
în baza unei obligații legale;
în baza interesului legitim.

Scopuri legate de marketing

Date personale
Date referitoare la comandă
(istoric de comenzi)

Pe bază de consimțământ;
în baza interesului legitim.

 

4. Perioade de retenție

Datele cu caracter personal prelucrate în scopurile menționate în prezenta vor fi păstrate doar cât este necesar, pe durata existenței contului dumneavoastră și ulterior, în timpul unei perioade de tranziție (de exemplu, pentru primirea unui răspuns la solicitarea dumneavoastră, pentru livrarea bunurilor, emiterea facturilor) sau pentru oricare altă perioadă mai îndelungată în care Societatea are obligația legală de a arhiva Datele cu caracter personal.

Dacă se inițiază o acțiune judiciară, Datele cu caracter personal pot fi păstrate până la finalul acestei acțiuni, inclusiv eventualele perioade de recurs, iar apoi vor fi șterse sau arhivate, conform prevederilor legislației aplicabile.

În principiu, vă vom păstra Datele cu caracter personal pe durata solicitată sau permisă de legislația aplicabilă. Ulterior, vom elimina/șterge Datele dumneavoastră cu caracter personal din sistemele și evidențele noastre și/sau vom lua măsuri pentru a le anonimiza, astfel încât să nu mai puteți fi identificat în baza acestora. În toate cazurile, Datele cu caracter personal din contractele, comunicările și alte documente identificate pot fi supuse unor cerințe legale de păstrare, care necesită, în principiu, păstrarea de până la 10 ani. Orice alte Date cu caracter personal vor fi șterse, în principiu, în 6 luni de la ştergerea contului dumneavoastră de utilizator sau de la colectarea lor prin intermediul Site-ului, cu excepția Datelor Referitoare la Comandă care vor putea fi păstrate până la 3 ani de la data tranzacției sau, după caz, pentru o perioadă necesară pentru îndeplinirea unor obligații legale (inclusiv dacă suntem obligați astfel printr-o hotărâre judecatorească) sau dacă este necesar pentru motive de securitate, prevenirea fraudei, litigii sau abuzuri.

 

5. Proceduri de securitate


În conformitate cu legislația europeană pentru protecția datelor, folosim proceduri rezonabile pentru a preveni accesul neautorizat și folosirea neadecvată a Datelor cu caracter personal.

Utilizăm sisteme și proceduri adecvate pentru a proteja şi securiza Datele cu caracter personal pe care ni le transmiteți. De asemenea, folosim proceduri de securitate și restricționări tehnice și fizice ale accesării și folosirii Datelor cu caracter personal pe serverele noastre. Numai personalul autorizat poate accesa datele personale în timp ce lucrează.


6.Drepturile dumneavoastră

Dacă v-ați declarat consimțământul cu privire la anumite activități de Prelucrare, puteți retrage acest consimțământ în orice moment cu efecte viitoare. O astfel de retragere nu va afecta legalitatea Prelucrării anterior retragerii consimțământului.

În baza condițiilor prevăzute de legislația aplicabilă (GDPR), aveți următoarele drepturi:

  • Dreptul de acces: Aveți dreptul de a vi se comunica, la cerere, dacă Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate, și dacă da, aveți dreptul de a solicita accesarea acestora. Informațiile includ, printre altele, scopurile Prelucrării, categoriile de date cu caracter personal afectate și destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le-au fost divulgate sau le vor fi divulgate Datele dumneavoastră cu caracter personal. Aveți dreptul de a obține o copie a Datelor cu caracter personal prelucrate. Pentru copii suplimentare, vă putem percepe o taxă rezonabilă, în baza costurilor administrative.
  • Dreptul la rectificare: Aveți dreptul de a obține din partea noastră rectificarea Datelor dumneavoastră cu caracter personal incorecte. În funcție de scopurile Prelucrării, aveți dreptul de a completa Datele cu caracter personal incomplete, inclusiv prin intermediul unei declarații suplimentare.
  • Dreptul la ștergere: Aveți dreptul de a ne solicita să vă ștergem Datele cu caracter personal, prin accesarea serviciului Relații Clienți prin transmiterea unui email la adresa [email protected]
  • Dreptul la restricționare: Aveți dreptul de a solicita restricționarea Prelucrării Datelor dumneavoastră cu caracter personal. În acest caz, datele respective vor fi marcate și pot fi prelucrate de noi doar în anumite scopuri.
  • Dreptul de a obiecta: Aveți dreptul de a obiecta, pe motive legate de situația dumneavoastră, în orice moment, față de Prelucrarea Datelor dumneavoastră cu caracter personal de către noi, și ni se poate solicita să nu vă mai prelucrăm Datele cu caracter personal. Dacă aveți dreptul la obiecție și vi-l exercitați, nu vom mai prelucra Datele dumneavoastră cu caracter personal în scopul respectiv. Exercitarea acestui drept nu presupune niciun cost. Acest drept poate fi invalidat în special dacă Prelucrarea Datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru formalitățile aferente încheierii unui contract sau pentru îndeplinirea unui contract deja încheiat.

 

Drepturile menționate mai sus se vor exercita prin formularea unei cereri în formă scrisă, datată și semnată, înaintată către OutletCopii.ro la adresa poștală com. Gilău, str. Principală nr. 229, Jud Cluj. În cerere, puteți arăta dacă doriți ca informațiile să fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi şi de poștă electronică, sau printr-un serviciu de corespondență care să asigure că predarea vi se va face numai personal. Vă rugăm să țineți cont că, înainte de a da curs oricărei astfel de cereri, ne rezervăm dreptul de a vă verifica identitatea, pentru a ne asigura că solicitarea provine chiar din partea dvs.

OutletCopii.ro va comunica informațiile solicitate, în termen de 30 de zile de la data primirii cererii, cu respectarea solicitării exprimate de dumneavoastră privind modul de comunicare.

Vă rugăm să luați în considerare faptul că drepturile de mai sus pot fi limitate în baza legislației naționale aplicabile privind protecția datelor. OutletCopii.ro, în calitate de operator de date, rămâne punctul de contact central în vederea exercitării acestor drepturi.

 

7. Cum prelucrăm datele personale ale copiilor?


Serviciile oferite de Site-ul www.OutletCopii.ro nu sunt destinate minorilor.
Site-ul nu are ca scop solicitarea de informații de orice fel de la persoane cu vârsta sub 18 ani.

Dacă printr-o eroare intrăm în posesia unor astfel de informații și suntem înștiințați de acest lucru, vom obține consimțământul parental adecvat pentru a utiliza aceste informații sau, în cazul în care nu este posibil, vom șterge informațiile de pe serverele noastre.

 

8. Modificări în politica de confidențialitate

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate. În cazul unor modificări majore pe viitor veți fi înștiințat pe email (dacă este posibil) sau prin afisarea unui mesaj specific pe site.