Scroll

Azi -35% Reducere la Final de Cos! Valabil in limita stocului

Cosul tau de cumparaturi

Despre noi

Despre Companie

Best Market a dezvoltat in cei noua ani de activitate o serie de lanturi de supermarketuri care se ocupa cu comert traditional, un BRAND ROMANESC 100%. Daca ne-ai trecut pragul intr-unul dintre cele 14 magazine din Bucuresti sau din tara, cunosti faptul ca la BEST MARKET gasesti produse de calitate si la preturi accesibile. Un duo perfect pentru toate tipologiile de clienti.

BEST MARKET acopera o paleta larga de produse si satisface cerintele clientilor. Varietatea produselor ne-a facut cunoscuti in randul clientilor fideli si speram ca va fi un atuu in plus pentru cei ce ne vor descoperi in curand.

Lucram intens pentru client si pentru ca el sa aiba parte de cele mai bune produse, la preturi in avantajul lui. Astfel, in Bucuresti lucram pe ideea de proximitate, de magazine in care gasesti strictul necesar. In provincie, mergem pe ideea de magazine format mare cu o multime de oferte, facilitati si avantaje. De la alimente la produse de casa, oferim si stand-uri de mancare gatita, stand-uri de jucarii pentru cei mici si multe alte facilitati.

 

Despre Echipa

In fiecare zi, toti angajatii BEST MARKET pun umarul pentru ca fiecare client sa revina cu placere la noi. Fie ca este vorba de o figura cunoscuta din interiorul magazinului, fie ca sunt colegii de la birouri sau cei care fac kilometri seriosi pe drumuri, in cautare de cel mai bun produs, fiecare pas se face in avantajul clientului. Ne mandrim cu o echipa unde imbinăm energia celor tineri cu experienaa celor cu statut mai vechi in bransa.

Este un flux de informatii care ajuta la dezvoltarea grupului, toata lumea are de invațat, toata lumea poate da o adevarată lecție, in orice moment. Acest principiu se dedica in mod special clientilor. De altfel, am creat o sectiune special pentru clienti si colaboratori, unde ne pot oferi sugestii pentru a putea imbunatati si perfectiona serviciile noastre.